Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Βαλβέρδε: Νίκη με ΠΑΟ για να μεγαλώσει η διαφορά


«Ξεκινήσαμε με ένταση και αυτό μας ικανοποιεί. Είχαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και γι' αυτό ήρθαν και τα δύο γκολ. Στην επανάληψη δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Δεν είχαμε ρυθμό και δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά του αντιπάλου. Ο Εργοτέλης είναι καλή και γρήγορη ομάδα και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί για να μην μας δημιουργήσει προβλήματα», τόνισε αρχικά ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου και κλήθηκε να σχολιάσει τη διαφορά στην απόδοση του Ολυμπιακού στα εντός με τα εκτός έδρας ματς.

«Όντως η απόδοση μας δεν είναι το ίδιο καλή. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις εκτός έδρας και να έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που δεν αφήνουν χώρους. Πρέπει να το κάνουμε, όμως, διότι είμαστε μεγάλη ομάδα και δουλεύουμε πάνω σ' αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βαλβέρδε έδωσε το σύνθημα για τη νίκη. «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη και είναι υποχρεωμένος να μας κερδίσει. Θέλουμε, όμως και εμείς να κερδίσουμε για να μεγαλώσει και η διαφορά στην βαθμολογία», είπε για το ντέρμπι και κατέληξε:

«Έχουμε τραυματισμούς που θα προτιμούσαμε να μην τους είχαμε και να ήμασταν πλήρεις. Πρέπει, όμως, να είμαστε προετοιμασμένοι και γι' αυτό από την αρχή θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να καλύψει τα όποια κενά. Σίγουρα όμως θέλουμε να στηριχτούμε σ' όλη την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: