Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

Η "Κυρία" τρέλανε την Ευρώπη! ΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ανόρθωση έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, γύρισε και προηγήθηκε με 3-2, όμως ισοφαρίστηκε στο 81' από τον Κρουζ.

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί οι οπαδοί της Ανόρθωσης, την επιτυχία της ομάδας τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη Ραπίντ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και η Ίντερ έφυγε με με τρία γκολ εις βάρος της από την έδρα της "Κυρίας" με την κυπριακή ομάδα, να φαντάζει ικανή να πάρει την πρόκριση ακόμα και στους "16" της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσμπάγια, η οποία αγωνίστηκε με τρείς σημαντικότατες απουσίες (Δέλλας, Νικολάου, Σάβιο) δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι καθώς έμεινε πίσω στο σκορ, μόλις στο 13ο λεπτό όταν ο Ιμπραΐμοβιτς εκτέλεσε με πολύ δύναμη ένα φάουλ από τα 30 μέτρα, ο Μπεκιάι δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Μπαλοτέλι, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση για την γηπεδούχο, ήρθε στο 31', όταν έπειτα από σέντρα προς την περιοχή της Ίντερ Μπουρντίσο και Σέζαρ μπερδεύτηκαν με τον πρώτο να στρώνει ουσιαστικά την μπάλα στον Μπαρντόν, που δεν αστόχησε σε κενό τέρμα. Στο 43ο λεπτό, ο Τιμούρ Κετσμπάγια αναγκάστηκε να σπαταλήσει μία από τις αλλαγές του, όταν ο Πάουλο Κόστα αποχώρησε τραυματίας με τον Παναγή να παίρνει τη θέση του.

Ένα λεπτό αργότερα, ένα κόρνερ έφερε την μπάλα στην περιοχή της Ανόρθωσης, ο Μάρκο Ματεράτσι σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά, νίκησε τον Μπεκιάι, για το 2-1. Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να πανηγυρίσουν οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ, όταν ένα άλλο κόρνερ αυτή τη φορά για την Ανόρθωση έφερε και πάλι σύγχυση στην άμυνα της Ίντερ, με τον νεοεισελθόντα Παναγή να γράφει με κεφαλιά το 2-2.

Με την έναρξη κιόλας της επανάληψης, το όνειρο έμοιαζε να γίνεται όλο και καλύτερο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 50ό λεπτό, όταν ο Μπαρντόν σέντραρε από δεξιά, ο Μπουρντίσο για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να καθαρίσει τη φάση και ο Νίκος Φρούσος χωρίς να δυσκολευτεί έγραψε το 3-2.

Δυστυχώς, για την κυπριακή ομάδα, η Ίντερ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81ο λεπτό, όταν ο Μπαλοτέλι σέντραρε και ο Κρουζ μπήκε στην πορεία της μπάλας για να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Μπεκιάι, Γεωργίου, Κατσαβάκης, Κωνσταντίνου, Λεϊβακαμπέσι, Πάουλο Κόστα (43΄ Παναγή), Μπαρντόν (78΄ Οτσόκολιτς), Ντομπρασίνοβιτς, Λαμπαν, Ταχέρ, Φρούσος (63΄ Σκοπελίτης)

Ίντερ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Μπουρντίσο (58΄ Βιεϊρά), Ματεράτσι, Ζανέτι, Μαντσίνι (58΄ Μάξουελ), Στάνκοβιτς (58΄ Κρους), Καμπιάσο, Κουαρέσμα, Μπαλοτέλι, Ιμπραϊμοβιτς

0-1


1-1


1-2


2-2



3-2



3-3



SPORTS24

Δεν υπάρχουν σχόλια: