Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2008

Βαλβέρδε: "Θα κερδίσουμε"


Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο UEFA, αρχή γενομένης από την Πέμπτη (27/11) με την Μπενφίκα στο Καραΐσκάκη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό κανάλι για τη δύσκολη μονομαχία των δύο ομάδων, αλλά και τον προπονητών Ερνέστο

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, διότι η Μπενφίκα απέκτησε πολύ καλούς παίκτες φέτος, όπως ο Σουάσο και ο Αϊμάρ. Θα είναι ένα ιδιαίτερα περίπλοκο παιχνίδι και λόγω της κατάστασης της Μπενφίκα και λόγω του προπονητή που έχει", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Έχω βρεθεί αντίπαλος με τον Κίκε Φλόρες πολλές φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι η Μπενφίκα είναι μία ομάδα καλά δουλεμένη στην τακτική, διότι ο Κίκε Φλόρες δουλεύει πολύ καλά σ' αυτό το κομμάτι. Θα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό, σημαντικό για εμάς και για την Μπενφίκα, διότι δεν είχαμε καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα στον όμιλο".

Τέλος, ο Βαλβέρδε αναφέρθηκε και στο τελικό αποτέλεσμα που πιστεύει πως θα έρθει το βράδυ της Πέμπτης (27/11): "Γνωρίζουμε πως η Μπενφίκα είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, αλλά πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: