Δευτέρα, Νοεμβρίου 17, 2008

Τέλος καριέρας για Παουλέτα

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που ανέδειξε το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, ο Πέδρο Παουλέτα ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

"Πήρα αυτήν απόφαση στο τέλος της περασμένης περιόδου και συγκεκριμένα όταν έληξε το συμβόλαιο μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν και δεν είναι απλό, εκτίμησα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω", δήλωσε σχετικά ο 35χρονος άσος, που έκλεισε την καριέρα του ως πρώτος σκόρερ των Παριζιάνων με 109 γκολ και της εθνικής Πορτογαλίας με 47 τέρματα.

"Είχα ενδιαφέρουσες προτάσεις από την Ευρώπη, τον Περσικό κόλπο και τις ΗΠΑ και πιστεύω ότι με προετοιμασία ενός μηνός θα ήμουν ικανός να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Όμως πλέον δεν το σκέφτομαι", πρόσθεσε ο Πέδρο Μιγκέλ Καρέιρο Ρεσέντες, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Παουλέτα.

Στην πλούσια καριέρα του, ο Παουλέτα αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του σαμπιονά το 2002 (με την Μπορντό), το 2006 και το 2007 (με την Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ με τους "πρωτευουσιάνους" κατέκτησε δύο φορές το κύπελλο Γαλλίας (2004 και 2006).














ΠΑΟΥΛΕΤΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: