Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

Θέλει Εντίνιο η Ανόρθωση!

Τον πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ Αθηνών, Εντίνιο, θέλει η Ανόρθωση σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλική εφημερίδας "Correio de Manha".

Στην είδηση που δημοσιεύτηκε στις 00:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/11) γίνεται λόγος για πρόταση 500 χιλιάδων ευρώ το χρόνο από την ομάδα της Αμμοχώστου στον 26χρονο (7/7/1982) επιθετικό. Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.


Αναλυτικά το δημοσίευμα, μεταφρασμένο:

«Η Ανόρθωση σκοπεύει να προσφέρει συμβόλαιο στον Εντίνιο. Για να πείσει τον επιθετικό της ΑΕΚ να μεταπηδήσει από την Ελλάδα στην Κύπρο, η ομάδα της Αμμοχώστου προσφέρει 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο στον παίκτη.

"Είμαι ικανοποιημένος που γνωρίζω ότι υπάρχουν ομάδες που συνεχίζουν να δείχνουν ενδιαφέρον για μένα, μετά από μια μέτρια περσινή χρονιά" είπε ο πρώην παίκτης της Σετουμπάλ. "Με τον προηγούμενο προπονητή (τον Γιώργο Δώνη, που αποδεσμεύτηκε τη Δευτέρα) δεν χρησιμοποιόμουν αρκετά και ήθελα να φύγω. Τώρα όμως θα δούμε" είπε ο διεθνής με την Ελπίδων της Πορτογαλίας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει ότι, πέρα από την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος Ανόρθωση των Πορτογάλων Πάουλο Κόστα και Τίκινιο (φαίνεται ότι ο συντάκτης δεν γνωρίζει ότι ο δεύτερος αποχώρησε πρόσφατα από το "Αντώνης Παπαδόπουλος") που έφερε ισοπαλία με την Ίντερ του Μουρίνιο στο Champions League, υπάρχει και ενδιαφέρον για τον ίδιο από ομάδες της Αγγλίας ενώ τον παρακολουθεί και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κάρλος Κεϊρός. "Ο προπονητής μου είπε ότι θα έχω την ευκαιρία μου με την Εθνική" συμπλήρωσε ο Εντίνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: