Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ

Kicker.de: "Η απόλυτη συντριβή της Βέρντερ. Το καθαρό 0-3 των Ελλήνων έστειλε την ομάδα του Σάαφ στην τελευταία θέση. Αυτό που συνέβη απόψε στη Βέρντερ εναντίον στον Παναθηναϊκό, είναι η απόλυτη πτώση".

Sport1.de: "Πικρή πτώχευση για τη Βρέμη. Η Βέρντερ σκόρπισε στον άνεμο και εισέπραξε μια πικρή ήττα μπροστά στο κοινό της. Η ομάδα του Σάαφ είναι πλέον στην τελευταία θέση".

Goal.com: "Ο Παναθηναϊκός σόκαρε τη Βρέμη. Ο Παναθηναϊκός του Χενκ Τεν Κάτε μπέρδεψε τη μάχη για την δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, καθώς σόκαρε τη Βέρντερ Βρέμης της οποίας επικράτησε με 3-0 στο "ΒέζερΣταντιον".

Marca: "Οι Έλληνες κέρδισαν με 3-0 τους Γερμανούς, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός με την εμφάνισή του στη Βρέμη, περιέπλεξε τα πράγματα στον όμιλο".

As: "O Παναθηναϊκός επιβιώνει, η Βέρντερ αγωνιά. Ένα πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι και η απόλυτη αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, του επέτρεψαν να επιβληθεί με 3-0 της Βέρντερ, "σκοτώνοντας" τη γερμανική ομάδα και δίνοντας νέες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".

Mundo Deportivo: "0-3: ο Παναθηναϊκός αναγεννιέται! Η καταπληκτική αποτελεσματικότητα από το συγκρότημα του Τεν Κάτε στη Βρέμη έδωσε και πάλι ελπίδες στους Έλληνες για πρόκριση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: