Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2008

Ολυμπιακός: Οικονομική "ντόπα" από Κόκκαλη


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού "μίλησε" πριν το ντέρμπι, όπως συνηθίζει. Ο Σωκράτης Κόκκαλης "ντόπαρε" τους παίκτες καλύπτοντας όλες τις οικονομικές οφειλές νωρίτερα του αναμενομένου, θέλοντας να δώσει έξτρα κίνητρο ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο "ισχυρός άνδρας" των Πειραιωτών εξόφλησε δόσεις συμβολαίων και χρωστούμενα προς ποδοσφαιριστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε προγραμματίσει αυτή την κίνηση, προκειμένου να τονώσει το ηθικό των παικτών του, προτιμώντας να πληρώσει νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακολουθήσει ανάλογες τακτικές στο παρελθόν, είτε με δηλώσεις είτε με τη μορφή πριμ, προκειμένου να "ντοπάρει" τους "ερυθρόλευκους" πριν από σημαντικά παιχνίδια με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ο Κόκκαλης άνοιξε το... πουγκί μοίρασε τρία εκατομμύρια ευρώ στους ποδοσφαιριστές και πλέον μένει η ψυχολογική υποστήριξη από τον κόσμο στην ανοικτή προπόνηση του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδος γνωρίζει πολύ καλά πως στα συγκεκριμένα παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και με την κίνηση αυτή σίγουρα τους.. ανέβασε όπως και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

sports24

Δεν υπάρχουν σχόλια: