Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Κετσπάγια: "Είμαστε έτοιμοι για όλα"


"Είμαστε έτοιμοι για όλα", δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, και εξέφρασε αισιοδοξία ότι η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να κάνει "το πολύ μεγάλο ιστορικό άλμα", στον αυριανό αγώνα με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στη Λευκωσία.

Στον πρώτο αγώνα η Ανόρθωση ηττήθηκε με 1-0. "Έχουμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα, δεν μας διακατέχει όμως κανένας φόβος. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και αυτό που θέλουμε είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να βοηθήσει την ομάδα σ' ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν και τα προηγούμενα. Έχουμε δείξει ότι έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε μ' αυτές τις ομάδες", είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Κετσπάγια ανέφερε ότι οι Σάβιο, Δέλλας και Νικολάου θα είναι εκτός αποστολής. Όσο για τον Γιάννη Σκοπελίτη, είπε πως δύσκολα θα βρεθεί στην 11άδα. "Σίγουρα, υπάρχουν κάποια προβλήματα στην ομάδα, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και σ' αυτές δυσκολίες", πρόσθεσε.

Για το πόσο οι απουσίες θα επηρεάσουν αρνητικά την συνοχή της ομάδας, η απάντηση ήταν σαφής: "Η Ανόρθωση δεν στηρίζεται σε άτομα, αλλά στο σύνολο. Η κάθε απουσία είναι απώλεια. Έχουμε, όμως, τους ποδοσφαιριστές που θα αναπληρώσουν τα κενά και θα ανταποκριθούν στο καθήκον τους το ίδιο καλά. Όποιοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν σ' αυτό το παιχνίδι, θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πετύχουμε ακόμα μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Όπως είπα και προηγουμένως, δεν θα είναι εύκολο, αλλά κανένα παιχνίδι δεν ήταν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: