Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2008

Σκέψεις απόσυρσης από Ρονάλντο


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, καθώς σχεδόν διαδοχικά υπέστη ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα.

Όλα αυτά την περίοδο που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, με αποτέλεσμα να αποκτήσει το προσωνύμιο "φαινόμενο".

Ο λόγος για τον Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο επιθετικό που στα τέλη της περασμένης δεκαετίας και στις αρχές της τρέχουσας ήταν το "πρώτο όνομα" στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Όμως οι συνεχείς τραυματισμοί και η εξαιρετικά δύσκολη αποθεραπεία, οδήγησαν σήμερα τον διάσημο άσο, στο να σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Ο Ρονάλντο, που λόγω απραξίας έχει αρκετά περιττά κιλά, επανήλθε προ ημερών σε αγωνιστικούς ρυθμούς, στον καθιερωμένο αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στο Μαρόκο μεταξύ των ομάδων που αποτελούσαν οι "φίλοι του Ρονάλντο" και οι "φίλοι του Ζιντάν".

Έπαιξε για 22 λεπτά και η παρουσία του στο γήπεδο πέρασε απαρατήρητη. Μοιραία, ο 32χρονος άσος, άρχισε να προβληματίζεται για το μέλλον του και ερωτηθείς σχετικά, απάντησε: "Αλήθεια, δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν έχω αποφασίσει εάν θα συνεχίσω ή θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστώ και θέλω πρώτα απ' όλα να ολοκληρώσω την αποθεραπεία μου. Μπορεί να αποφασίσω αύριο, μπορεί και σε έναν μήνα. Στ΄ αλήθεια, δεν γνωρίζω τι θα κάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: