Δευτέρα, Νοεμβρίου 17, 2008

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: Πέταξαν πίσω τη φανέλα στον Μόρα!


Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έζησε ο Βαγγέλης Μόρας στη Μπολόνια. Ο Έλληνας αμυντικός, αμέσως μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα (1-1) με τη Σιένα κατευθύνθηκε προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας του και τους πέταξε την φανέλα του, η οποία, όμως, του επιστράφηκε!

Το γεγονός στεναχώρησε πολύ τον Μόρα, ο οποίος δήλωσε ότι "...δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα". Ο αρχηγός της Μπολόνια, Κλαούντιο Τέρτζι, από την πλευρά του καταδίκασε το περιστατικό: "Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και δεν καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση από την πλευρά των οπαδών μας. Ελπίζω να έγινε ένα λάθος από κάποιον μεμονωμένο φίλαθλο και να μην είναι κάτι παραπάνω".

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Πιερ Τζιοβάνι Ρίκι, επεσήμανε: "Εμεινα άναυδος από την ενέργεια των οπαδών μας. Ελπίζω η φανέλα του Μόρα να κατέληξε σε κάποιον στις εξέδρες που δεν ξέρει τι σημαίνει η φανέλα της Μπολόνια, ώστε να μπορέσω να δικαιολογήσω εν μέρει αυτή την κίνηση. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιους οπαδούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: