Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2008

Παίζει με Παναθηναϊκό ο Μπελούτσι


Με τον Φερνάντο Μπελούτσι να ακολουθεί μεγάλος μέρος της προπόνησης ξεκίνησε τη Δευτέρα (3/11) η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός άσος ανεβάζει στροφές μέρα με τη μέρα και αναμένεται να είναι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη στο ΟΑΚΑ.

Ερωτηματικό, ωστόσο, παραμένει η συμμετοχή του Παρασκευά Άντζα, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ την Τρίτη θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Λεονάρντο, ο οποίος έχει τεθεί εκτός μάχης για τον αγώνα με τους "πράσινους".

Σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" θα απολαύσουν το ρεπό τους ενώ η προετοιμασία εν όψει ντέρμπι θα συνεχιστεί την Τετάρτη με την προγραμματισμένη για τις 10:30 προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε. Μετά το τέλος της ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (12:30).

Στο μεταξύ, αρκετοί ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων Ελλάδος, όπως οι Ντιόγο, Ντουντού και Σεμπαστιάν Λέτο, θα δώσουν για πρώτη φορά το "παρών" στο ελληνικό "El Classico". Για το λόγο αυτό έχουν επιστρατευτεί οι "παλιοσειρές" Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνης Νικοπολίδης και Άκης Στολτίδης, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βάλουν στο κλίμα του αγώνα τους "νέους" καθώς και να τους προετοιμάσουν για την καυτή ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: