Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2008

Ζιντάν: "Καλύτερη η Μπάρτσα"


Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ καλύτερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή την περίοδο, αλλά αισιοδοξεί ότι η πρώην ομάδα του θα ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Την ώρα που η Ρεάλ δέχθηκε ένα ακόμα χτύπημα με τον αποκλεισμό της από το Copa Del Rey, η Μπάρτσα συνεχίζει να... λάμπει και ο Ζινtάν δεν φοβάται να το πει. "Είμαι άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω πάντα να κερδίζουν αλλά είναι φανερό ότι η Μπαρτσελόνα παίζει καλύτερα τώρα, έστω και αν αυτό δεν σημαίνει κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή", δήλωσε στη "Marca. Φαίνεται ότι περνούν μία δύσκολη περίοδο, ωστόσο πιστεύω ότι η Ρεάλ είναι δυνατή όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες, γι' αυτό πιστεύω ότι θα βελτιωθούν".

Ο "Ζιζού" αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο "Μπερναμπέου" από άλλο πόστο. "Ο Καλντερόν μου ζήτησε να μιλήσουμε και με κάλεσε σε ένα παιχνίδι αλλά του είπα ότι θα ήταν καλύτερα αν συναντιόμασταν σε ένα εστιατόριο. Εκεί μιλήσαμε για όλα και για το ενδεχόμενο να κάνω κάτι στη Ρεάλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: