Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2008

Κετσπάγια: Με τη βοήθεια του κόσμου...


«Είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για την Ανόρθωση αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Βλέπω τη διάθεση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές να αγωνισθούν. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιxνίδι απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα, όμως είμαστε και εμείς μια καλή ομάδα και αισιοδοξώ ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει το δικαίωμα να προκριθούμε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ», επισήμανε ο Γεωργιανός τεχνικός και συνέχισε:

«Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, όπως ήταν και τα προηγούμενα παιχνίδια. Όμως έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε μία καλή ομάδα καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στον αγώνα. θα έχουμε δίπλα μας και τον κόσμο που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει αυτή την ιστορική πρόκριση».

«Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου»

Ο Κετσπάγια δεν δείχνει να ανησυχεί για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του (Πάουλο Κόστα και Μπαρντόν). «Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να μπουν στην ομάδα ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσουν, ώστε να πάρουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε είναι ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος, γιατί σε τέτοια παιχνίδια χρειαζόμαστε την στήριξή του. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος και ο καλύτερος να κερδίσει κι εύχομαι να είναι η δική μου ομάδα».

«Μεγάλη ευκαιρία»

Τέλος, ο νεαρός κόουτς της Ανόρθωσης έκανε λόγο για μία μεγάλη ευκαιρία. «Όλα τα παιχνίδια για μας ήταν τελικός. Και γι’ αυτό το ίδιο. Απλά τώρα η διαφορά είναι ότι μετά τις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν περάσει έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα κι αξίζουμε που είμαστε εκεί. Έχουμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε και πάρα πέρα. Όμως για να το πετύχουμε θα χρειαστεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, γιατί παίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η Βέρντερ ανεξάρτητα αν δεν έχει κερδίσει ακόμα στους Ομίλους. Δεν παύει να είναι μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες», σημείωσε και κατέληξε:

«Τα παιδιά έχουν πιστέψει στις δυνατότητές τους και ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την κάθε αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι που παίξαμε κυρίως στην έδρα μας έχουμε δείξει ότι έχουμε πολλές δυνατότητες. Όταν πιστεύεις πάντα μπορείς να τα καταφέρεις».

Με Μπεκιάι, αλλά χωρίς Μπαρντόν και Πάουλο Κόστα

Αγωνιστικά, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πάουλο Κόστα και Μπαρντόν, σε αντίθεση με τους Αριάν Μπεκιάι και Τραϊανό Δέλλα, που συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή. Βέβαια, η συμμετοχή του Αλβανού τερματοφύλακα θα αποφασιστεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Η 21μελής αποστολή: Μπεκιάι, Νάγκι, Οτσόκολιτς, Θεοδότου, Λεϊβακαμπέσι, Σαμάρας, Κωνσταντίνου, Κατσαβάκης, Δέλλας, Γεωργίου, Λάμπρου, Νικολάου, Χαουάρ, Σκοπελίτης, Παναγή, Λαμπάν, Τσιταϊσβίλι, Σάβιο, Φρούσος, Σόσιν και Βοσκαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: