Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

«Ντούσαν γερά, πρωτάθλημα ξανά»!


Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν πριν λίγα λεπτά στον Μπάγεβιτς σχεδόν 200 οπαδοί της ΑΕΚ, στην πρώτη προπόνηση του Σερβοέλληνα στους Θρακομακεδόνες, στην δεύτερη του επιστροφή στην Ένωση.

Το όνομά του ακούστηκε πολλές φορές, όπως φυσικά και συνθήματα υπέρ της ομάδας, με εκείνο που αναφερόταν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος να κυριαρχεί!

Ο Σερβοέλληνας βρισκόταν σε απίστευτα καλή ψυχολογική κατάσταση, χαιρετούσε τους οπαδούς και αστειευόταν με όλους. Τους παίκτες, τους συνεργάτες του, τους διοικούντες. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στα αποδυτήρια, η συγκινητική αγκαλιά που είχε με τον επί χρόνια συνεργάτη του, που συναντάει ξανά, τον Νίκο Κορομηλά!

Παρών ήταν και ο Στέλιος Μανωλάς, που… ξενάγησε (!) τον Μπουρουτζίκα στις εγκαταστάσεις, αστειευόμενος συνεχώς μαζί του. Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στους Θρακομακεδόνες έφτασαν και οι δύο αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης, οι οποίοι παρουσίασαν τον Μπάγεβιτς στους παίκτες και λέγοντάς τους, ότι πιστεύουν πως με την παρουσία του στην ομάδα, θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο.

«Σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαστε σίγουροι πως με το νέο σας προπονητή, θα καταφέρετε πάρα πολλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας», τους είπαν χαρακτηριστικά.

Μίλησε και ο Μπάγεβιτς για λίγο στους ποδοσφαιριστές του και τους εξέφρασε την πίστη του, ότι θα έχουν μια πολύ καλή συνεργασία.

Αύριο (21/11) θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Σερβοέλληνα τεχνικού από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ. «Ο προπονητής της ομάδας, κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου, στις 13.00. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας», αναφέρει και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ σχετικά με την παρουσίαση του νέου της τεχνικού.

sportdog.gr

3 σχόλια:

? είπε...

τελικά ο Μανωλάς τι πόστο θα κατέχει? Τεχνικού δ/ντη?

MariosDeme είπε...

Ο Μανωλάς θα είναι ο νεος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΧΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΑΕΚ