Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2008

Ψάχνει λύσεις ο Μπάγεβιτς


Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ψάχνει τρόπους για να γίνει η ομάδα του περισσότερο ανταγωνιστική και εξετάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα, λίγο πριν το παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ, εντοπίζεται στο δημιουργικό κομμάτι, εκεί όπου πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Ο Μπάγεβιτς ξέρει πως να… ανασταίνει ομάδες και αναμένεται να μαζέψει την κατάσταση, πριν το παιχνίδι χαθεί για την "Ένωση".

Οι προπονήσεις της εβδομάδας, φανέρωσαν πολλές από τις σκέψεις του έμπειρου τεχνικού, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα, από τη στιγμή μάλιστα που έγιναν πολλές παραλλαγές, σε σχήματα και παίκτες.

Ο Σάχα αποτελεί εγγύηση κάτω από τα δοκάρια και δύσκολα χάνει τη θέση του, ενώ στην αμυντική γραμμή δοκιμάστηκαν οι Ενσαλίβα, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς και Κυργιάκος. Στο χώρο του κέντρου ο Μπάγεβιτς έβαλε τους Μπασινά, Καφέ, Μαντούκα και Εντίνιο, ενώ στην επίθεση χρησιμοποίησε τους Σκόκο και Μπλάνκο.

Τέλος, αδικαιολογήτως απών είναι ο Ράμος, ο οποίος είχε ζητήσει άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΚ, για να λύσει προσωπικό του πρόβλημα στη Βραζιλία, αλλά ακόμα να φανεί! Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: