Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

Champions League: Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής (Τετάρτη)


Με το δεύτερο... πιάτο ολοκληρώνεται απόψε (21:45) η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες, στο πλαίσιο των ομίλων 5-8, σε κάποιους ενδέχεται να δώσουν πρόωρη πρόκριση στη φάση των "16" και σε άλλους θα αυξήσουν ή θα μειώσουν τις πιθανότητες για συνέχιση της ευρωπαϊκής τους πορείας, ακόμα και μέσω της 3ης θέσης που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA.

Στον 5ο όμιλο, νίκη για οποιαδήποτε από τις δύο πρωτοπόρους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Βιγιαρεάλ επί Σέλτικ και Άαλμποργκ αντίστοιχα, θα είναι αρκετή για τους εξασφαλίσει την πρόκριση, υπό την προϋπόθεση ότι η άλλη ομάδα δεν θα χάσει.

Στον 6ο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου θα προκριθεί στην επόμενη φάση εάν κερδίσει στην Ιταλία την Φιορεντίνα και παράλληλα η Στεάουα δεν κερδίσει στη Γαλλία τη Λιόν.

Στον 7ο όμιλο, η Άρσεναλ θα περάσει στην επόμενη φάση εάν κερδίσει τη Φενερμπαχτσέ στην Αγγλία, σε συνδυασμό με ήττα της Πόρτο στο Κίεβο από την Ντιναμό.

Τέλος, στον 8ο όμιλο θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς. Η Γιουβέντους περνάει στην επόμενη φάση με νίκη απόψε στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ και αυτό θα επιδιώξει. Στον άλλο αγώνα, η Μπάτε υποδέχεται στη Λευκορωσία τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: