Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2008

Oλυμπιακός-Πανιώνιος 4-1


Σ' ένα παιχνίδι που θύμιζε φιέστα πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο, επικράτησε εύκολα 4-1 του Πανιωνίου και έκανε άλλο ένα καθοριστιό βήμα για τον τίτλο, την ώρα που οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές -πλην του ΠΑΟΚ- στραβοπάτησαν.

Για άλλον έναν αγώνα στο "Καραϊσκάκη" ο Ολυμπιακός ήταν όπως τον ονειρεύονται οι φίλαθλοι του, κάτι που τραγουδούσαν συνεχώς. Θεαματικοί και ουσιαστικοί οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 10 στα 10 στο Φαληρικό γήπεδο και απέδειξαν πως είναι το μεγάλο φαβορί και φέτος για τον τίτλο.

H ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε -που αποθεώθηκε- από το πρώτο εώς το τελευταίο λεπτό του αγώνα δεν άφησε περιθώρια στον Πανιώνιο και έφτασε σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση.

Με κορυφαίο τον Φερνάντο Μπελούτσι που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, τον Ντιόγκο να σκοράρει για 5 φορά στο πρωτάθλημα και τον Μήτρογλου να πετυχαίνει 2 τέρματα οι Πειραιώτες πρόσφεραν 90 λεπτά απόλαυσης στους φιλάθλους τους.

Την αποθέωση γνώρισε ο Τάκης Λεμονής που είδε την ομάδα του να μην μπορεί να κοντράρει σε κανένα σημείο του αγώνα τον Ολυμπιακό.

Oλυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοβ, Όσκαρ, Λέτο, Μενδρινός, Ντουντού, Μπελούτσι, Ντιόγκο.

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Μπάρκογλου.

Τα γκολ του αγώνα

1-0


2-0


3-0


4-0


4-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: