Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2008

Oλυμπιακός: Sold out με ΠΑΟΚ,σχεδόν έτοιμος ο Άντζας


Για άλλη μια φορά, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό παρών, καθώς τα λίγα εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Τρίτη εξαντλήθηκαν.

Τα περισσότερα εισιτήρια του αγώνα είχαν πωληθεί μέσω διαδικτύου εδώ και μερικές εβδομάδες. Το πρωί της Τρίτης, μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ τέθηκαν σε κυκλοφορία τα 1.500 εναπομείναντα και χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο ώρες, προκειμένου να γίνουν και αυτά ανάρπαστα.

Το sold out σε αγώνες με τον ΠΑΟΚ δεν αποτελεί είδηση, πόσο μάλλον φέτος, που η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στο ντέρμπι κορυφής λοιπόν, οι Πειραιώτες θα έχουν τη δυναμική στήριξη του κόσμου τους, στην προσπάθεια τους να φτάσουν στη νίκη και να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αυξάνοντας τη διαφορά τους από τον «δικέφαλο».

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση θα ξεκινήσει το πρωί (10:30) της Τετάρτης. Ο Παρασκευάς Άντζας ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο ισχίο και θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο από αύριο κιόλας θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Αυτή τη φορά άλλωστε, δεν υπολογίζεται ο Ζεβλάκοφ, που θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδας, μετά τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: