Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2008

Συνεχίζει ακάθεκτη η «Original»! Νέο ειρωνικό μήνυμα για Ντούσκο-μετόχους (σαρκαστικές ΦΩΤΟ)


Η «Original21» συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, και των μετόχων της Ενωσης. Συγκεκριμένα, νέο ειρωνικό μήνυμα αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των οργανωμένων του «δικέφαλου», με το οποίο εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τις εξελίξεις στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

«Sequel... έγινε η ζωή μας! Τύφλα να έχει ο Σταλόνε! Ολική επαναφορά. Ούτε ο Λάζαρος να ήταν! Το πιο «ζωντανό» ανέκδοτο – Σημερινό Γνωμικό: Μαύρη μοίρα που ‘χει άντρα, όλοι παν και δεν γυρίζουν εσύ πας κι έρχεσαι», αναφέρεται αρχικά και παρακάτω υπάρχει μία φωτογραφία του Αλεχάντρο Σκλαβενίτης, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΑΕΚ πριν την αναλάβει τελικά ο Ντέμης Νικολαΐδης, με την εξής λεζάντα: «Αφού σας βρήκαμε προπονητή... Σας βρήκαμε και τον πρόεδρο!».



«Επιτέλους γυρίσαμε στο 2004...»

Πιο κάτω στο site την «Original» υπάρχουν δύο φωτογραφίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπου εκτός από τον Σέρβοελληνα τεχνικό, «πυρά» δέχεται και η διοίκηση της ΑΕΚ: «Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Μάκαρος. Κούλη, Νοτιά και Τάκη τι προσπαθείτε να κρύψετε; Μπάχαλο ο κόσμος και εσείς τους καφέδες. Υ.Γ.: Μην τσιμπάτε βρε κουτά με τις μπαρούφες μας... επιτέλους η ΑΕΚ γύρισε στο 2004. Απομένει να βρούμε τον «Ντέμη», τον Μάιο να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή, μια όμορφη μεγάλη Ενωσίτικη Οικογένεια! Και που είστε, κλωνοποιήστε τον κιόλας, να τον έχουμε έτοιμο για άλλα 100 χρόνια! Όνειρα γλυκά...τα λέμε όπου υπάρχει ΑΕΚ και η ΑΕΚ δεν υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο».



«Παιδί μου ο Ντούσκο, δεν τον θέλω πίσω»

Στο τέλος, υπάρχει ένα απόκομμα εφημερίδας, στο οποίο έχει δώσει παλαιότερα συνέντευξη ο Λουκάς Μπάρλος με τον τίτλο: «Αλήθειες που πάντα θα πονάνε».


sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: