Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2008

Premier Leangue: Tην πλήρωσε η Λίβερπουλ στο 91'


Το αήττητο σερί της Λίβερπουλ σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ σταμάτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Λονδίνο. Η ψυχωμένη Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ, μετά την ανατροπή της στο ντέρμπί με την Άρσεναλ «γύρισε» το παιχνίδι και απέναντι στους πρωτοπόρους της «Πρέμιερ Λιγκ» που πλέον έχουν ξανά την Τσέλσι συγκάτοικο στην κορυφή. Τα «σπιρούνια» νίκησαν με 2-1, χάρις σε ένα γκολ του Παβλιουτσένκο στις καθυστερήσεις και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας της «Πρέμιερ Λιγκ».

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε μόλις στο 3’ με φοβερό διαγώνιο σουτ του Ντιρκ Κάιτ ενώ στο 6’ ο Μπεντ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του εμβρόντητου Εουρέλιο Γκόμες!

Στην επανάληψη, ο Τζέραρντ σημάδεψε ακόμα δύο φορές τα δοκάρια του Βραζιλιάνου γκολκίπερ πρώτα στο 50’ και μετά στο 54’! Ο «άγραφος νόμος» του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» καθώς κόντρα στην ροή του ματς οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν στο 69’ με απίστευτο αυτογκόλ του Κάραχερ και πήραν ένα «χρυσό τρίποντο» με τον Παβλιουτσένκο στο 91’...

Δεν υπάρχουν σχόλια: