Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

Λάρισα-Ολυμπιακός 1-1


Το 4ο συνεχόμενο γκολ του Φερνάντο Μπελούτσι σε αγώνα πρωταθλήματος, δεν έφτασε στον Ολυμπιακό ώστε να φύγει από τη Λάρισα με τη νίκη έπειτα από 21 χρόνια καθώς ο Σολάνο ισοφάρισε στο 74', δευτερόλεπτα πριν αποβληθεί.

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο Αλκαζάρ. Η Λάρισα σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να σκοράρει και η ανάπαυλα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Το τέταρτο συνεχόμενο γκολ του Μπελούτσι σε αγώνες πρωταθλήματος, έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό στο 52', όμως ο Σολάνο με πολύ όμορφο τέρμα στο 74' έφερε την αναμέτρηση στα ίσα. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Περουβιανός άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς πανηγύρισε σηκώνοντας τη φανέλα του, με αποτέλεσμα να δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε για 22ο χρόνο, χωρίς νίκη στο "Αλκαζάρ" (σε αγώνες πωταθλήματος).

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης,Βενετίδης, Νταμπίζας, Σολάνο, Πάρα Φακούντο, Σαρμιέντο, Φωτάκης (59' Τσίγκας), Ααράμπ (73' Ρομπέρ), Ιγκλέσιας, Βέμπερ, Ζουράφσκι (78' Κυριακίδης)

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί (62' Πάντος), Όσκαρ (84' Κοβάσεβιτς), Ντιόγκο, Τζόρτζεβιτς (78' Λέτο), Ζεβλάκοφ, Ντουντού. Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Τοροσίδης

Διαιτητής: Τάσος Κάκκος (Κέρκυρας)

Κόκκινη: Σολάνο (74΄, 2η κίτρινη)

Κίτρινες: Σολάνο, Σαρμιέντο, Βέμπερ - Ντούντου, Όσκαρ, Ντομί, Παπαδόπουλος

0-1



1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: