Κυριακή, Δεκεμβρίου 21, 2008

Ολυμπιακός-Θρασύβουλος 2-1


Μπορεί να "ίδρωσε" όσο σε κανέναν άλλον αγώνα όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την 13η συνεχόμενη νίκη του στο "Γ. Καραϊσκάκης" επικρατώντας με 2-1 του Θρασύβουλου, χάρις σε αμφισβητούμενο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γκαλέτι.

Οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, είχαν αφήσει το μυαλό τους στην επική πρόκριση επί της Χέρτα και παραλίγο να αυτοκτονήσουν, πετώντας δύο σημαντικούς βαθμούς στα σκουπίδια.

Το σπάνιας ομορφιας τέρμα από τον Λέτο στο 20ο λεπτό, ισοφαρίστηκε άμεσα από τον Χλωρό και οι νταμπλούχοι Ελλάδας κυνηγούσαν για μία ώρα το πολυπόθητο γκολ. Η λύτρωση ήρθε στο 91' όταν ο Γκαλέτι εκτέλεσε εύστοχα στο πέναλτι που κέρδισε ο Ντουντού και οι Πειραιώτες αύξησαν την διαφορά τους από τον ΠΑΟΚ στο +6, ενώ έμεινε το +7 από τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Μπράβο, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Λέτο, Όσκαρ, Μπελούτσι, Κοβάτσεβιτς.

Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Πεκάνια, Βεντούρα, Σωτήρχος, Ρόκας, Ροκάστλ, Λιαπάκης, Χλωρός, Μπαριέντος, Μπελεγρίνης, Κατσίκης, Γκονσάλβες.

1-0


1-1


2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: