Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2008

Αντέχει μέχρι τα 40 ο Μπέκαμ!


Το ιατρικό τιμ της Μίλαν ξεκαθάρισε ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όχι μόνο δεν είναι τελειωμένος αλλά αντέχει να παίξει άλλα έξι χρόνια, δηλαδή μέχρι τα 40 του!

Όταν ο Μπέκαμ έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι το 2007 πολλοί υπέθεσαν ότι έλεγε αντίο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τις ομάδες κορυφής.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια όμως ο Άγγλος μέσος επέστρεψε στην Ευρώπη, ερχόμενος ως δανεικός στη Μίλαν, για να αγωνιστεί όσο το αμερικανικό πρωτάθλημα έχει διακοπή

Οι "ροσονέρι" επιθυμούν να αποκτήσουν τον παίκτη με μόνιμη μεταγραφή και ο γιατρός τους, Ζαν Πιερ Μέρσεμαν, πιστεύει ότι ο Μπέκαμ, που έκλεισε τα 34 το Μάιο, μπορεί να παίξει μέχρι το 2015. "Ο Μπέκαμ μπορεί να συνεχίσει για άλλα πέντε ή έξι χρόνια", είπε χαρακτηριστικά ο Μέρσεμαν στην αγγλική "Τhe Sun".

"Οι αγγειοκαρδιακές του εξετάσεις είναι πολύ καλές. Στα βασικά θέματα υγείας είναι άριστος. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να αλλάξει το πρόγραμμα προπόνησης", πρόσθεσε ο γιατρός της Μίλαν

Υπολογίζει μάλιστα ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος σε τρεις εβδομάδες: "Ο Ντέιβιντ είναι πίσω φυσική κατάσταση. Θα χρειαστεί 15 με 20 μέρες για να φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο".

Ακόμα πάντως και αν δούμε τον Μπέκαμ στη Μίλαν μέχρι τα 40 δεν θα είναι έκπληξη, αφού οι "ροσονέρι" έχουν... παράδοση στους μεγάλους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Ο Κοστακούρτα έπαιξε μέχρι τα 41, ο Μαλντίνι είναι στα 40, ενώ οι τρεις τερματοφύλακες, Αμπιάτι, Κάλατς και Ντίντα είναι κοντά στα 35.

Δεν υπάρχουν σχόλια: