Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2008

Ενοχλήσεις ο «Ιέρο». Προβλήματα για Μπελούτσι και Γκαλέτι


Αντιμέτωπος με τρία προβλήματα ήρθε ο Ερνέστο Βαλβλερδε στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο λόγος για τους Μπελούτσι, Γκαλέτι και Στολτίδη. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός είχε και ένα ευχάριστο νέο, καθώς η κατάσταση του Τοροσίδη παρουσίασε σημαντική βελτίωση.

Αναλυτικά, ο Μπελούτσι ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην αριστερή του γάμπα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενώ ο Γκαλέτι έχει ένα αιμάτωμα στην δεξία οσφυική χώρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το υπερηχογράφημα που υποβλήθηκε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 25χρονος άσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» που αγωνίσθηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του.

Ενοχλήσεις ο «Ιέρο», βελτίωση για «Τόρο»

Από εκεί και πέρα, ο Στολτίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο την ώρα που έτρεχε στο γήπεδο, στο πλαίσιο του προγράμματος αποκατάστασης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Ο «Ιέρο» θα εξεταστεί εκ νέου αύριο από τον επικεφαλή του ιατρικού επιτελείτου του Ολυμπιακού, Λάκη Νικολάου. Αντίθετα, βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Τοροσίδη, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και έκανε τρέξιμο στο γήπεδο.
** Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ρεπό, ενώ την Τετάρτη θα προπονηθούν στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: