Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2008

Τι γράφουν τα κυπριακά σάιτ για τον αποκλεισμό της Ανόρθωσης

24sports.com.cy: «Τελείωσε στην Αθήνα η ευρωπαϊκή πορεία»

«Άδοξα τελείωσε η Ευρωπαϊκή πορεία της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχασε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την νίκη της Βέρντερ με 2-1 επί της Ίντερ στην Γερμανία τερμάτισε στην 4η θέση του δευτέρου ομίλου του Champions League και αποκλείστηκε από την συνέχεια. Αντίθετα, ο ΠΑΟ όχι μόνο προκρίθηκε αλλά τερμάτισε και στην πρώτη θέση του ομίλου. Η Ίντερ το δεύτερο εισιτήριο ενώ η Βέρντερ θα συνεχίσει στο ΟΥΕΦΑ.

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, μπορούσε να σημείωσε και άλλα τέρματα. Η Ανόρθωση ήταν μάλλον απογοητευτική, έχασε στο ημίχρονο τους Δέλλα και Μπεκιάϊ λόγω τραυματισμού, ενώ είχε μοναδική ευκαιρία για να προηγηθεί στο 15' όταν ο Χαουάρ αστόχησε προ κενής εστίας από το ύψος της μικρής περιοχής».

Protathlima.com: «Μάγκες χωρίς τύχη»

«Το όνειρο είχε άδοξο τέλος για τους μάγκες του Τιμούρ Κετσπάγια. Η Ανόρθωση έχασε από τον Παναθηναϊκό απόψε στην καμένη Αθήνα με 1-0 και συνάμα έγιναν στάχτη και τα όνειρα της για συνέχεια του ευρωπαϊκού της ταξιδιού. Η Βέρντερ κέρδισε 2-1 την Ίντερ και έφτασε τους εφτά βαθμούς με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την 3η θέση και την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η απογοήτευση όλων στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών ήταν έκδηλη μετά το τέλος του αγώνα καθώς δεν πήραν αυτό που άξιζαν (όχι από τον σημερινό αγώνα) από την γενική παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα η προσπάθεια εκτιμάτε αφάνταστα απ’ όλους, όμως δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πικρή.

Πολλοί σε αυτή την πορεία της Ανόρθωσης χαρακτήρισαν τυχερή την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά όταν μαζεύεις έξι βαθμούς και δεν μπορείς να τερματίσεις ούτε στην 3η θέση τότε μόνο τυχερός δεν μπορείς να είσαι».

Kerkida.net: «Ολοκληρώθηκε το πιο όμορφο ταξίδι στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου»

«Την ήττα από τον Παναθηναϊκό και συνάμα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων γνώρισε το βράδυ της Τρίτης (09/12), στο ΟΑΚΑ, η Ανόρθωση, αφού η Βέρντερ Βρέμης κέρδισε με 2-1 την Ίντερ στη Γερμανία και τερμάτισε αυτή -αντί της "Κυρίας"- στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ηττήθηκε με 1-0, με ένα γκολ του Καραγκούνη στο 69΄ να είναι αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να είναι η ομάδα που τερματίζει -με 10 βαθμούς- πρώτη στο Β΄ όμιλο.

Έτσι, ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο το πιο όμορφο ταξίδι στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφήνοντας σ' όλους μας γλυκόπικρη γεύση, αφού ναι μεν η Ανόρθωση τίμησε και με το παραπάνω το ποδόσφαιρό μας κι έκανε γνωστή σ' όλη την Ευρώπη τη μικρή Κύπρο, αλλά από την άλλη μας είχε... καλομάθει και πιστεύαμε πως μπορούσε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι, αγωνιζόμενη έστω στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ανόρθωση σ’ ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: