Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2008

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ "ΒΟΜΒΑ Κ.ΡΟΝΑΛΝΤΟ" Η ΊΝΤΕΡ


Με μια σημαντική αποκάλυψη κυκλοφόρησε σήμερα η "Corriere dello Sport". Η ιταλική εφημερίδα τιτλοφορείται "Η Ίντερ θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο" και στο σχετικό κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι "ο σύλλογος του Μιλάνου είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει το Νο7 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Οπως είναι γνωστό, το περασμένο καλοκαίρι, ο 23χρονος Πορτογάλος, που έχει πλέον στην κατοχή του και την "Χρυσή Μπάλα" βρέθηκε κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η μεταγραφή ναυάγησε εξ΄αιτίας της αρνητικής στάσης της Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει, πάντως, η εφημερίδα, ο Ρονάλντο είναι έτοιμος να παίξει στην Ιντερ, όπου προπονητής είναι ο συμπατριώτης του, Ζοζέ Μουρίνιο.

Στο δημοσίευμα εμπλέκεται και η Pirelli, που είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς της Ίντερ και που σύμφωνα με την εφημερίδα μπορεί να συνδράμει οικονομικά στην ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μέχρι στιγμής, το ρεκόρ είναι 76 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Γιουβέντους στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2001.

Δεν υπάρχουν σχόλια: