Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

Με Γκαλέτι κόντρα στη Χέρτα


Με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι θα παραταχθεί η ομάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Χέρτα για το Κύπελλο UEFA. Στα μεταγραφικά τώρα, δεσπόζει το όνομα του νεαρού Νορβηγού μέσου Τετέι της Ρόζενμποργκ αλλά στο λιμάνι έχουν τονίσει επανειλημμένως πως δεν πρόκειται να κάνουν βιαστικές κινήσεις.

Με τον Αργεντινό σούπερ σταρ θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι της Πέμπτης με την γερμανική Χέρτα. Ο Γκαλέτι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παράλληλα, ο Ισπανός Ραούλ Μπράβο αποθεραπεύτηκε πλήρως αλλά δεν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι με τους Γερμανούς επειδή δεν είναι δηλωμένος στην λίστα της UEFA.

Τέλος, στο ματς με τον Θρασύβουλο αναμένεται να πάρει την θέση του στην άμυνα και ο Παρασκευάς Άντζας, ο οποίος μέχρι τότε θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Πρόβλημα με Λεονάρντο

Αυτό που προβληματίζει όμως τους ερυθρόλευκους είναι η περίπτωση του Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μπακ εξακολουθεί να πονάει και έχουν περάσει τρεις μήνες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός της ομάδας του Πειραιά, έκανε μαγνητική τη Δευτέρα και κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα του θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή. Πάντως, είναι κάτι περισσότερο από απίθανο να γυρίσει πριν το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: