Κυριακή, Δεκεμβρίου 21, 2008

«Θέλει να έρθει» στον Παναθηναϊκό ο Νταβίντ


Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τον 21χρονο άσο της Παλμέιρας, Νταβίντ, δίνει ο μάνατζερ του παίκτη. Ο Μαρσέλο Ορτίζ, περί ου ο λόγος, τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του νεαρού αμυντικού, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος!

«Έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε πολύ καλά το ενδιαφέρον του. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον Νταβίντ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλους. Η ελληνική ομάδα έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο εκπρόσωπος του παίκτη και συμπλήρωσε:

«Ο Νταβίντ προτάθηκε κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό από ένα άλλο γραφείο μάνατζερ. Τότε, λανθασμένα υπήρξε η πληροφόρηση ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Παλμέιρας. Αυτό δεν ισχύει. Ο Νταβίντ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και δεν ξέρω αν μπορεί αυτό να είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό».


Το μοναδικό πρόβλήμα που υπάρχει στην περίπτωση του Νταβίντ, είναι το γεγονός ότι δε διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Έχει υποβάλλει τα απαραίτητα έγγραφα έκδοσής του, παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα το αποκτήσει σύντομα. Παρόλα αυτά, ο Μαρσέλο Ορτίζ, μίλησε και για το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσει η ελληνική ομάδα για τον εντάξει στο δυναμικό της: «Πέρσι που ο Νταβίντ έπαιζε βασικός, η Παλμέιρας τον είχε κοστολογήσει στα τέσσερα εκ. δολάρια. Φέτος, σίγουρα θα ζητήσει λιγότερα (σ.σ. απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω τραυματισμού).

Θέλει σαν τρελός να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: