Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2008

Ολυμπιακός: Κοιτάει για αμυντικό χαφ


Τα ονόματα των Αλεξάντερ Τετέι και Μοχάμεντ Ντιαμέ φαίνεται ότι είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο 22χρονος Τετέι , αποτελεί ίσως τον κορυφαίο αμυντικό μέσο της Σκανδιναβίας αυτή την περίοδο, με την Ρόζενμποργκ να ζητά τρία με τέσσερα εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει ήδη του ανθρώπους της νορβηγικής ομάδας, αν η τιμή του, όμως, παραμείνει σε τόσο υψηλά επίπεδα, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν το πολύ 1,5 εκ. ευρώ για τον νεαρό άσο.

Νέες πληροφορίες, μάλιστα, για το θέμα, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς. Γεγονός που δεν διέψευσε ή επιβεβειώσε η πειραϊκή ΠΑΕ.

Ντιαμέ

Η περίπτωση του Μοχάμεντ Ντιαμέ, του 21χρονου άσου της Ράγιο Βαγεκάνο, είναι ακόμη πιο δύσκολη. Ο νεαρός Γάλλος φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ, με την ομάδα του να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Οι πρωταθλητές αναμένεται να επανέλθουν στα μέσα Γενάρη για την απόκτηση ενός από τους δύο, με προτάση που δε θα ξεπερνά το 1,5-2 εκ. ευρώ. Όλα αυτά, βέβαια, αν η τελική εισήγηση του Βαλβέρδε αναφέρει ότι είναι επιβεβλημένη η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: