Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2008

Βαλβέρδε: "Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε"


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επισήμανε πως ο Ολυμπιακός στοχεύει στη νίκη κόντρα στη Μέταλιστ και συμπλήρωσε πως οι πρωταθλητές θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου UEFA.

Ηρθαμε εδώ για να νικήσουμε", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Βαλβέρδε και αναφέρθηκε στην τακτική, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

"Όποιος δυσκολέψει τον αντίπαλο, θα νικήσει. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι και η στρατηγική θα παίξει μεγάλο ρόλο. Ήρθαμε για να νικήσουμε. Είναι, όμως, ένα παιχνίδι που έχει πολλές δυσκολίες. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση (των "32") του Κυπέλλου UEFA.

Ο Βαλβέρδε έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο αγώνας με τη Μέταλιστ: "Δεν έχει σχέση με το παιχνίδι που δώσαμε στην έδρα μας με την Μπενφίκα, είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς", ωστόσο επισήμανε πως: "Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη. Θα γίνει ένας κλειστός αγώνας, που θα κριθεί στο κέντρο του γηπέδου. Όποια ομάδα κερδίσει, θα πάρει και την πρόκριση".

Όσο για το κουραστικό ταξίδι, ο 44χρονος τεχνικός δεν έψαξε για δικαιολογίες, τονίζοντας: "Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρηθήκαμε, αλλά το αφήνουμε πίσω μας. Ο καιρός δεν είναι άσχημος, δεν χιονίζει, δεν βρέχει και δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει. Στο μυαλό μας είναι μόνο ο αγώνας με τη Μέταλιστ, που είναι μία επικίνδυνη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: