Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2008

Ε, όχι κι έτσι ρε Αντώνη...


Δείτε εδώ και θα καταλάβετε...


string-gr.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραμύθια των βάζελων είναι αυτά.
Σύντομα θα βγάλει ανακοίνωση ο αντωνάρας και θα τους κράξει.

Ανώνυμος είπε...

Τι παραμύθια ρε;
Ψεύτικο είναι το ΦΕΚ;
Αντε να μου χαθείτε γαυρόνια του κερατά

Ανώνυμος είπε...

Καλά,είμαστε σοβαροί?
Στο οπαδικό επίπεδο το θέσαμε το ζήτημα?
Ο Νικοπολίδης έκανε αίτηση για να διοριστεί. Είναι βεβαιωμένο.
Απο την όλη ιστορία προκύπτουν τα εξής χρήσιμα συμπεράσματα:
1)Ο Νικοπολίδης είναι σίγουρο οτι δεν θα πατήσει ποτέ στο δήμο.Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις αθλητών.Πώς γίνεται αυτό? Εγώ γιατί πάω κάθε μέρα στη δουλειά μου?
Χαζός είμαι?
Κε Χιωτάκη απαντήστε...
2) Δείχνει την οικτρά άρρωστη νοοτροπία του Έλληνα. Καλά κάποιος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα να επιδιώκει να γίνει δημοτικός υπάλληλος. Ο Νικοπολίδης γιατί? Για την ασφάλεια? Για τη σύνταξη? Μόνο σε ρέπος να βάλει τα εκατομύρια ευρώ να κάθονται, θα ζουν και τα δισέγγονά του...Εκτός αν τον ηδονίζει η αίσθηση της αργομισθίας, οτι κοροιδεύει την κοινωνία...
3) Είναι δυνατόν να ανακοινώνονται τέτοια πράγματα και να μην έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες? Τέτοια ξεφτίλα πιά? Τόση ξετσιπωσιά? Κατάντια...

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ είπε...

Παραμύθια???
Για δειτε την επισημη ανακοινωση της ΓΓΑ.
Αντίδραση με ανακοίνωση της ΓΓΑ για την είδηση πως η "Εφημερίδα της Κυβερνήσεως" δημοσίευσε ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, διορίζεται δενδροκηπουρός στον Δήμο Κηφισιάς. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:
"Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τον διορισμό του κ. Αντώνη Νικοπολίδη στον Δήμο Κηφισιάς, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται:

Ο διορισμός έγινε σύμφωνα με τον νόμο του ΠΑΣΟΚ 2725/99 άρθρο 34 παράγραφος 8, ο οποίος αναφέρει ότι «αθλητές που σημειώνουν μια εξαιρετική αγωνιστική διάκριση επιτρέπεται να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα».

Με βάση την αίτηση που έκανε ο αθλητής το 2005 και το γεγονός ότι κατέκτησε τη 1η θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ανδρών (EURO 2004), έγινε ο διορισμός του σε κενή οργανική θέση του Δήμου Κηφισιάς.

Όλοι οι αθλητές που πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις του νόμου και έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις τον Απρίλιο του 2005, διορίζονται σήμερα σε κενές οργανικές θέσεις που υποδεικνύονται από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Με τον νόμο 3708/08 που ψήφισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το Σεπτέμβριο του 2008, καταργούνται αυτά τα προνόμια διορισμού και ισχύουν προνόμια διορισμού μόνο για «αθλητές που κατακτούν την 1η έως και την 3η νίκη σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και επιτρέπεται σε αυτούς να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις είτε της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των εποπτευόμενων από αυτήν φορέων είτε σε οργανισμούς, φορείς, γραφεία ή υπηρεσίες αθλητικού αντικειμένου των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Α και Β βαθμού».

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν ντρέπονται λιγάκι και αυτοί που τον διορισαν αλλά και αυτος που εκανε αιτηση.