Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ : Τετ-α-τετ Σκόκο με Μπάγεβιτς


Τετ-α-τετ με τον Νάτσο Σκόκο είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός φορ ζήτησε να μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για ότι συνέβη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Σκόκο ήταν δυσαρεστημένος για την αντικατάσταση του στο 40ο λεπτό αλλά και για την προσωπική του εμφάνιση, η οποία δεν ήταν καθόλου καλή. Οι δύο άνδρες αναμένεται να τα πουν την Τρίτη αναλυτικότερα αφού χθες Δευτέρα δεν είπαν πολλές κουβέντες.

Από την πλευρά του ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα τονίσει στον Σκόκο πως πρέπει να τηρεί τις εντολές που του δίνει ο προπονητής και να μην κινείται όπως θέλει αυτός στον αγωνιστικό χώρο

Να τονίσουμε πως στο παιχνίδι με τον Άρη, ο τεχνικός της Ένωσης τοποθέτησε τον Αργεντινό φορ στα άκρα και αυτός ήταν μονίμως στον άξονα με αποτέλεσμα να αποδιοργανώνεται όλο το σύστημα.

Στα μεταγραφικά...

Με καλό μάτι βλέπουν στην ΑΕΚ την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου του Λεβαδειακού, Λεονάρντο. Ο μικρός έχει πολύ καλή τεχνική και ίσως μπορέσει να δώσει μια άλλη νότα στην επίθεση στην επίθεση των κιτρινόμαυρων.

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και για τους Μάκο και Μανιάτη από τον Πανιώνιο. Οι οικονομικές απαιτήσεις του κ. Τσακίρη είναι αγκάθι για όλους όσους ενδιαφέρονται για τους Έλληνες άσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: