Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

Διεθνές ντεμπούτο Αμάουρι κόντρα στην πατρίδα του


Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αμάουρι θα επιλέξει να αγωνιστεί στην εθνική Ιταλίας και μάλιστα αναμένεται να κάνει το διεθνές ντεμπούτο του κόντρα στην πατρίδα του, την Βραζιλία.

Εκτός απροόπτου, από την 1η Ιανουαρίου ο ποδοσφαιριστής θα αποκτήσει την ιταλική υποκοόττητα, καθώς έχει παντρευτεί Ιταλίδα (Σίνθια) και θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην "σκουάντρα ατζούρα", καθώς δεν έχει κληθεί ποτέ στην "σελεσάο".

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικά μέσα ο Μαρσέλο Λίπι είναι έτοιμος να καλέσει τον Αμάουρι στην αποστολή για το φιλικό με την Βραζιλία στις 10 Φεβρουαρίου στο "Έμιρεϊτς" του Λονδίνου.

Πάντως, όπως προκύπτει από την Λατινική Αμερική, δεν αποκλείεται να τον καλέσει και ο Κάρλος Ντούνγκα, ενώ κάποτε ο άσος της Γιουβέντους είχε δηλώσει πως θα αγωνιστεί στην εθνική ομάδα η οποία θα τον καλέσει πρώτη.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως είναι πιθανότερο ο Αμάουρι να διαλέξει την δική τους ομάδα, ενώ είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο το γεγονός πως θα πραγματοποιήσει πιθανότατα το διεθνές του ντεμπούτο στις 10 Φεβρουαρίου στην Αγγλία, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποια φανέλα θα φοράει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: