Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2008

Φάμπρεγκας: "Τελειώνω και φεύγω"


Η ώρα δεν έχει φτάσει ακόμα, όμως ο Σεσκ Φάμπρεγκας επιβεβαίωσε ότι θα φύγει από την Άρσεναλ, μόλις λήξει το ισχύον συμβόλαιό του. Ο αρχηγός των "κανονιέρηδων" επανέλαβε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία, αφού πρώτα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την αγγλική ομάδα. Βέβαια η αποχώρησή του αργεί ακόμα, αφού το συμβόλαιο του λήγει το 2012, καθώς τον Οκτώβριο του 2006 είχε ανανεώσει για άλλα έξι χρόνια.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2008 με την Ισπανία δήλωσε στο "radio Marca" ότι η θέση του στην ενδεκάδα της Άρσεναλ δεν είναι εγγυημένη αλλά επιβεβαίωσε ότι εξακολουθεί να είναι χαρούμενος και να έχει κίνητρο στο "Emirates". Ο Φάμπρεγκας πήρε ακόμα και το περιβραχιόνιο τον τελευταίο μήνα, μετά το επεισόδιο με τον Βιλιάμ Γκαλάς. Η σκέψη της επιστροφής στην Ισπανία, πάντως, συνεχίζει να υπάρχει στο μυαλό του.

Εξηγώντας τις σκέψεις του, ανέφερε: "Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κανένας στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί μία θέση οπουδήποτε. Σήμερα όλα είναι τόσο ευμετάβλητα, τόσο πολύπλοκα που ποτέ δεν ξέρεις αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, έχω κίνητρο και το να είμαι αρχηγός είναι μία επιπλέον ευθύνη".

Όσο για την πιθανή επιστροφή στην πατρίδα, ο Φάμπρεγκας είπε: "Όλοι γνωρίζουν ότι μια μέρα θα επιτρέψω στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Είναι μια εμπειρία που θέλω να ζήσω. Θέλω να παίξω στην Ισπανία ως επαγγελματίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: