Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2008

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρουσίασε τον Χούντελαρ


Αφού χτες ταξίδεψε στην Μαδρίτη και πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις ο Κλαας Γιαν Χούντελααρ, σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα από την Ρεάλ στο “Μπερναμπέου” και υποσχέθηκε πολλά γκολ.

Ο Ολλανδός εξέφρασε την τιμή που νιώθει για την μετεγγραφή του στην “βασίλισσα” και φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ραμόν Καλντερόν, τον επίτιμο πρόεδρο, Αλφρέντο Ντι Στέφανο και την φανέλα με το Νο. 19.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον κ. Ντι Στέφανο. Είμαι πολύ υπερήφανος που φοράω την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλά γκολ. Σας ευχαριστώ όλους", ήταν τα πρώτα λόγια του 25άχρονου στα ισπανικά κατά την παρουσίασή του.

Ο Χούντελααρ θα βρει στην ομάδα της Μαδρίτης άλλους πέντε Ολλανδούς ποδοσφαιριστές, τους. Ρούουντ Φαν Νίστελροι, Ρόιστον Ντρέντε, Γουέσλι Σνάιντερ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φααρτ και Άριεν Ρόμπεν.

"Κάποιους από τους παίκτες τους ξέρω ήδη από τον Άγιαξ. Θα είναι ευκολότερο να προσαρμοστώ εδώ από ότι σε έναν σύλλογο που δεν θα ήξερα κανέναν", συνέχισε ο Χούντελααρ στα αγγλικά. "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θα κάνω ότι μπορώ για να την βοηθήσω να φτάσει πάλι στην κορυφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: