Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2008

Λέτο: "Δεν ξέρω αν θα μείνω"


Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό, άφησε ο Σεμπάστιαν Λέτο κατά την βράβευση του για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη .

Ο Αργεντινός χαφ των ερυθρολεύκων που πήρε το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 15ης αγωνιστικής που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), μίλησε για το μέλλον του στον Πειραιά, το γκολ με τον Θρασύβουλο χαρακτηρίζοντάς το ως από τα πιο ωραία της καριέρας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

"Έχω πετύχει και στην αρχή της καριέρας μου ένα ανάλογο ωραίο γκολ, αλλά σίγουρα αυτό ήταν ένα από τα πιο όμορφα", δήλωσε κατά την απονομή του ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Ερωτηθείς για το αν αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει για να πραγματοποιήσει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον ο Αργεντινός παίκτης τόνισε: "Σίγουρα θα με βοηθήσει ψυχολογικά. Έψαχνα πολύ καιρό αυτό το γκολ. Με κάνει ευτυχισμένο το γεγονός ότι το γκολ αυτό ήταν σημαντικό για μένα και για την ομάδα μου".

Όσο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (3/1), με το οποίο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ο Λέτο υπογράμμισε: "Στόχος μας είναι η νίκη για να ξεκινήσουμε δυνατά τη νέα χρονιά".

Για το αν έκανε καλό στους ποδοσφαιριστές η διακοπή των Χριστουγέννων ο «ερυθρόλευκος» άσος τόνισε: "Σίγουρα μας έκανε καλό, καθώς είδαμε τις οικογένειές μας και περάσαμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Από εκεί και πέρα η διακοπή επηρεάζει όλες τις ομάδες και εμείς με σωστή προπόνηση θα επανέλθουμε στο επίπεδο που θέλουμε".

Τέλος για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, ο Λέτο απάντησε: "Είμαι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει η οικογένεια του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοί του, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο για να δούμε τι θα γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: