Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

Βλέπει Ντ' αλεσάντρο ο ΠΑΟ


Ο στόχος για την θέση του οργανωτή βρέθηκε και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Η περίπτωση του είχε εξεταστεί και παλιότερα από τους πράσινους αλλά για διάφορους λόγους το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Και το όνομα αυτού, Αντρές Ντ'Αλεσάντρο.

Ο βραχύσωμος μέσος είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ. Έγινε γνωστός στην Ευρώπη από την θητεία του στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Βόλφσμπουργκ, ενώ άφησε και εξαιρετικές εντυπώσεις στο πέρασμα του από την Ισπανία.

Ο Ντ΄Αλεσάντρο είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αυτό λύνει τα χέρια στους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ. Ο Αργεντινός παίκτης έχει φαντασία στο παιχνίδι του, βγάζει μαγικές ασσίστ ενώ είναι γνωστές και αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ. Ακόμη, αξίζει να σημειώσουμε πως η τιμή του δεν ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τεν Κάτε έχει δείξει ότι θέλει ένα γερό χαρτί στην συγκεκριμένη θέση ετσί ώστε και το παιχνίδι να οργανώνεται καλύτερα αλλά και για να λυθούν τα πόδια του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Ίβανσιτς δεν μπορεί να δώσει όσα θέλει ο Ολλανδός και η απόκτηση ενός γνωστού επιτελικού χαφ είναι πλέον επιτακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: