Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2008

Tα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού


Μετά την απώλεια του Μισέλ Μπάστος, που ανανέωσε με τη Λιλ, περιπλέκεται η κατάσταση και με τον Λέο. Οι "πράσινοι" προετοιμάζονται για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εκφράζει την ικανοποίησή του για την κλήρωση.

Η απόκτηση του Λέο δείχνει να δυσκολεύει, καθώς στο παιχνίδι μπήκαν δύο ακόμα ομάδα, η Σπαρτάκ Μόσχας και η Ντιναμό Κιέβου. Αμφότερες έχουν κάνει πολύ καλές προτάσεις στην Γκρέμιο, που φτάνουν τα 4 και τα 4,5 εκ. ευρώ αντίστοιχα. Οι δυνατοί αντίπαλοι προκαλούν ανησυχία στους "πράσινους". Άλλωστε τα 2,5 εκ. που προτίθεται να δώσει ο Παναθηναϊκός φαίνονται λίγα μπροστά στις προτάσεις των δύο ομάδων, ενώ η πρόθεση του "τριφυλλιού" να παραχωρήσει στη βραζιλιάνικη ομάδα το Ροντρίγκο Σόουζα βρίσκει αντίθετο τον παίκτη και το θέμα παρουσιάζει εμπλοκή. Ο Σόουζα προτιμά να πάει στην Κορίνθιανς, που έχει κάνει καλύτερη προσφορά στον παίκτη αλλά μικρότερη στον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου αναφέρουν ότι οι "πράσινοι" έχουν συμφωνήσει με τον τερματοφύλακα της Φενερμπαχτσέ, Βολκάν Ντεμιρέλ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Στο δημοσίευμα αναφέρονται και λεπτομέρες, όπως ότι το συμβόλαιο θα είναι πενταετές και θα αποφέρει στον Τούρκο 3 εκ. ευρώ. Η ΠΑΕ πάντως διαψεύδει την είδηση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: