Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

Περίπου 350 εκατ. ευρώ θα κοστίσει η μεταγραφή Κακά!


Απίστευτα είναι τα χρήματα που θα δαπανήσει η Μάντσεστερ Σίτι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κακά από τη Μίλαν και ο παίκτης παραμείνει στον σύλλογο για πέντε χρόνια. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα θα ξοδέψει 243 εκατ. λίρες(περίπου 350 εκατ. ευρώ), όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Sun».

Οι «ροσονέρι» θα εισπράξουν 108 εκατ.λίρες(157 εκατ. ευρώ), ενώ το συμβόλαιο του 27χρονου Βραζιλιάνου θα τους κοστίζει, μαζί με τα έξοδα της εφορίας, 13, 28 εκατ. λίρες(19 εκατ. ευρώ) τον χρόνο, δηλαδή 255.000 λίρες την εβδομάδα και αν μείνει ο παίκτης για πέντε χρόνια στο «City of Manchester stadium», θα ξοδευθούν συνολικά όσα λεφτά θα πάρει και η νυν ομάδα του παίκτη από τη μεταγραφή. Επίσης, πολλά είναι και τα λεφτά που θα δώσει ο αγγλικός σύλλογος και στους μάνατζερ που έχουν μεσολαβήσει για να υπάρξει θετικό τέλος, καθώς θα βγουν από τα ταμεία της 27 εκατ. λίρες(39 εκατ. ευρώ).

Ο Κακά δεν είναι αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έχει θέσει κάποιους όρους για να πει το «ναι» και οι οποίοι είναι:

•Ο Σίκι Μανσούρ να παραμείνει ο μέτοχος του συλλόγου με σημαντικές επενδύσεις.

•Να καταφέρει να προκριθεί η ομάδα στο Τσάμπιονσ Λιγκ το μάξιμουμ σε δύο χρόνια, διαφορετικά θα έχει το δικαίωμα να φύγει.

•Να μην πουληθεί ο Ρομπίνιο, ώστε η συνεργασία των δύο άσων να καταστήσει τον σύλλογο έναν εκ των ισχυρότερων παγκοσμίως.

•Να παραμείνουν οι αντιπρόσωποί του κύριοι διαχειριστές για τον Κακά, σε ό,τι αφορά τα δικαιώματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: