Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2009

AEK: Μπουνιές στους Θρακομακεδόνες


Παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στιγματίστηκε από σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους Τζιμπούρ και Σκόκο.

Απίστευτα επεισόδια συνέβησαν κατά τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Νάτσο Σκόκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ένα λάθος του Ράφικ Τζιμπούρ προκάλεσε την αντίδραση του Αργεντινού.

Ο Σκόκο μίλησε σε έντονο ύφος προς τον Γαλλοαλγερινό, ο οποίος κατευθύνθηκε προς τον συμπαίκτη του και με το κεφάλι τον χτύπησε στο πρόσωπο. Αλεξόπουλος, Κυργιάκος και Εντίνιο που ήταν κοντά έσπευσαν να τους χωρίσουν, ενώ εκείνη τη στιγμή ο Εντίνιο εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σκόκο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχουν φόβοι πως έχει σπάσει η μύτη του.

Οι δυο παίκτες έδωσαν εξηγήσεις στον προπονητή τους, ζήτησαν συγνώμη και το θέμα έληξε κάπου εκεί, με την αγωνία πλέον να επικεντρώνεται στην υγεία του Σκόκο. Η διοίκηση αναμένεται να καλέσει σε απολογία τους παίκτες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ένταση στην προπόνηση της "Ένωσης" είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν ένα δυνατό μαρκάρισμα του Πελετιέρι στον Πλιάτσικα προκάλεσε την αντίδραση του δεύτερου, όμως σε εκείνη την περίπτωση Μπάγεβιτς και Μανωλάς σε ρόλο πυροσβεστών έβαλαν πρόωρο τέλος στα χειρότερα.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας γευμάτισαν με σκοπό την εκτόνωση της έντασης, λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: