Παρασκευή, Ιανουαρίου 02, 2009

Διπλό "όχι" για Τετέϊ


Νορβηγικά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για δεύτερη άρνηση της Ρόζενμποργκ, στην πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκανέζο μέσο, Αλεξάντερ Τετέι. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Έρικ Χόφτουν, μιλώντας για τα σενάρια, τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να αποχωρήσει με ένα ποσό κάτω από δύο εκατομμύρια ευρώ…

Οι Νορβηγοί υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 1,5 εκ. ευρώ συν το 15% ή 20% από πιθανή μεταπώληση του 22χρονου διεθνή.

Η RBK ζήτησε από τον ελληνικό σύλλογο να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά προκειμένου να ευοδωθεί η μεταπήδηση του Τετέι.

"Θέλουμε να κρατήσουμε κλειστά τα χαρτιά μας σε ότι αφορά μετεγγραφικές υποθέσεις. Δεν έχουμε συζητήσει το αντίτιμο για την μετεγγραφή του Τετέι. Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, ο οποίος μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο του" ήταν η διπλωματική τοποθέτηση του Χόφτουν.

Η έγκυρη νορβηγική εφημερίδα "Aftenposten" αναφέρει πως οι Πειραιώτες αναμένεται να επανέλθουν με νέα πρόταση την προσεχή εβδομάδα όμως θα πρέπει να προσφέρουν τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ για να τελεσφορήσει η μεταπήδηση στην Ελλάδα.

"Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση έχει μεταβληθεί τους τελευταίους μήνες και τα οικονομικά είναι πιο δύσκολα και για εμάς" πρόσθεσε ο Χοφτούν, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο για θετική έκβαση στην υπόθεση Τετέϊ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: