Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2009

Μουρίνιο: "Θα μείνει μαζί μας ο Αντριάνο"


Μετά την θετική εισήγηση του συμβούλου επί μεταγραφικών θεμάτων της Ίντερ, Γκαμπριέλε Οριάλι, ο Αντριάνο πήρε "ψήφο εμπιστοσύνης" μέχρι το τέλος της σεζόν και από τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον "special one" να ξεκαθαρίζει πως ο Βραζιλιάνος φορ δεν θα αποχωρήσει από το "Σαν Σίρο" καθώς αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας.

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι που είμαστε πίσω και δουλεύουμε μαζί, καθώς συνεχίζουμε την προσπάθεια για το σκουντέτο και το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "νερατζούρι" σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky", για να προσθέσει:

"Είμαστε πολύ τυχεροί στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς, κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες μας είναι διαθέσιμοι.

Ο Αντριάνο είναι σημαντικός παίκτης, και το καταλαβαίνετε από το γεγονός ότι μίλησα μαζί του. Πάντως δεν μιλησαμε για πολλή ώρα.

Είχα βάλει το χέρι μου μπροστά στο στόμα μου για να σας εμποδίσω να ακούσετε τι λέγαμε, και έτσι δεν είπα κάτι το ιδιαίτερο.

Μπορώ να σας πω ωστόσο πως ο Αντριάνο δουλεύει καλά, και όπως έχω πει και στο παρελθόν, είναι έτοιμος να βοηθήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: