Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2009

Παναθηναϊκός:Εμίλ Σπάχιτς στο προσκήνιο


Η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται από το περιβάλλον του "τριφυλλιού" είναι προ των πυλών το πρώτο "χτύπημα" του Παναθηναϊκού.

Ο Εμίλ Σπάχιτς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από κάθε πλευρά φέρεται να είναι το πρώτο μεταγραφικό "χτύπημα" του Παναθηναϊκού. Από την "πράσινη" ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος ενώ το όνομά του δεν διαψεύδεται όπως κάποια άλλα που έχουν βγει στο προσκήνιο.

Από την πλευρά του Βόσνιου αμυντικού της Λοκοματίβ Μόσχας, ο εκπρόσωπός του διαρέει ότι οι "πράσινοι" τον κρατούν... σφικτά για να τον αποκτήσουν και απομένουν ίσως και κάποιες μικρολεπτομέρειες.

"Ανοικτό" παραμένει ακόμα και το κεφάλαιο του Ζόνεφελντ με τον Τεν Κάτε να έχει μεσολαβήση και να περιμένει μαζί με τους ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας την απάντηση της Αϊντχόφεν αλλά και του αριστεροπόδαρου παίκτη για τον δανεισμό του έναντι ενός ικανοποιητικού ποσόύ κοντά στις 300.000 ευρώ.

Δύσκολα.... οι Λατίνοι σταρ

Σε ότι αφορά τους δύο σταρ από την Λατινική Αμερική, Παλάσιο και Νιλμάρ οι πιθανότητες να έρθουν στην χώρα μας είναι σχεδόν μηδαμινές. Οι δύο άσοι της Μπόκα Τζούνιορς και της Ιντερνασιονάλ, πλην των κασέ τους που φτάνουν απαγορευτικά νούμερα (και παρά τα όσα τόνισε ο κ. Βγενόπουλος) δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους στις οποίες νιώθουν πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: