Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2009

Αναχωρεί για Ισπανία ο Κοβάσεβιτς


Σε επίσημη ενημέρωση για το θέμα που προέκυψε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς,προχώρησε την Κυριακή η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρεται ο Σέρβος επιθετικός παρουσίασε προηγούμενες ημέρες, αυξημένη αρτηριακή πίεση και ζήτησε να μεταβεί στην Ισπανία για να υποβληθεί σε εξετάσεις (στεφανιογραφία), πράγμα που έγινε δεκτό από την ΠΑΕ. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντάρκο Κοβάσεβιτς, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες, αυξημένη αρτηριακή πίεση, παρά την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε, και υποβλήθηκε σε λεπτομερή εργαστηριακό έλεγχο (στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι) από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Από την αξονική στεφανιογραφία διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στον πρόσθιο κατιόντα και του συνεστήθη να υποβληθεί σε άμεσο στεφανιογραφικό έλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της εξέτασης και να υπάρξει περαιτέρω αντιμετώπιση.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ζήτησε να μεταβεί στην Ισπανία, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις (στεφανιογραφία), πράγμα που έγινε δεκτό και ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον καρδιολόγο της ομάδας, Πάνο Σταματόπουλο και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκο Δουρέκα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: