Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2009

Παραδέχτηκε λάθος ο Γερμανάκος

Ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Ξάνθη, Μιχάλης Γερμανάκος, δήλωσε σε εφημερίδα πως έκανε λάθος όταν δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο κ. Γερμανάκος παραδέχτηκε το λάθος του στη φάση που ο Πάντος φαίνεται να τραβάει και να ρίχνει κάτω τον Σουάνη μέσα στην περιοχή, ενώ σημείωσε ότι δε θεωρεί πως έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα στο Γιάννη Παπαδόπουλο, για το μαρκάρισμά του στον Ντοριβάλ.

Οι δηλώσεις του κ. Γερμανάκου στην εφημερίδα Goal News: Για το πέναλτι του Πάντου: "Όταν είδα τη φάση στην τηλεόραση μετά, είδα ότι υπάρχει πέναλτι. Κάνα λάθος, τι να πω, δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που χάνει μία φάση. Είναι νορμάλ για ένα διαιτητή να χάσει μια φάση. Στον αγώνα δεν είδα το μαρκάρισμα, κοίταζα την μπάλα που δεν ήταν στο σημείο που ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές. Αλλιώς βλέπεις έναν αγώνα από την τηλεόραση και αλλιώς από το γήπεδο".

Όσον αφορά στο οφσάιντ το οποίο προηγήθηκε της φάσης στο πέναλτι που έδωσε στον Ολυμπιακό, υποστήριξε πως δεν ευθύνεται ο ίδιος, αφού "υπεύθυνος είναι ο βοηθός Δημήτρης Σαραϊδάρης, που είχε τον έλεγχο της περιοχής".

Για το μαρκάρισμα του Zουέλα και την αποβολή του στο πέναλτι: "O παίκτης του Oλυμπιακού, ο Nτιόγο, είναι σε προφανή θέση για γκολ, δεν τίθεται αμφιβολία, είναι πέναλτι".

Τέλος, για την κόκκινη που ζητάει η Ξάνθη στο μαρκάρισμα του Γιάννη Παπαδόπουλου στον Ντοριβάλ, υποστήριξε: "Δεν ήταν βάναυσο, δεν ήταν βίαιο μαρκάρισμα. Πήγαινε για την μπάλα. Δεν πήγε στο καλάμι".

Την πλήρωσε ο Σαραϊδάρης...

Μπορεί ο Μιχάλης Γερμανάκος να σχολιάστηκε αρνητικά για τη διαιτησία του, αλλά πήρε σχετικά ψηλή βαθμολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΚΕΔ. Συγκεκριμένα, βαθμολογήθηκε με 7,8, ο βοηθός του, Δημήτρης Σαραϊδάρης με 6,8 και ο Εμμανουήλ Γιαννουλίδης με 8,1...

Δεν υπάρχουν σχόλια: