Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2009

Παναθηναϊκός: "Βλέπει" Φαλκάο


Μετά τον Νταβίντ της Παλμέιρα και ο Εμίλ Σπάχιτς φέρεται να βρίσκεται επίσης ήδη στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζέρ του προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αφού όπως όλα δείχνουν οι "πράσινοι" τα έχουν βρει με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Βόσνιος αμυντικός φαίνεται έτσι να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και καταλήξει σε συμφωνία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι", το οποίο όμως και στο θέμα αυτό τηρεί άλλη στάση.

Από την "πράσινη" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται η άφιξη, ωστόσο ίσως να είναι και παιχνίδι τακιτικής, αφού φέρεται πως οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν -απάντηση- από κάποια άλλη περίπτωση αμυντικού (μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού μεγέθους...), πριν "κλείσει" ο 28χρονος αρχηγός της Εθνικής Βοσνίας.

Πάει και για Φαλκάο...

Στην χθεσινή νέα σύσκεψη των Πατέρα, Χενκ Τεν Κάτε, Αντωνίου και Βέλιτς αποφασίστηκε οι "πράσινοι" να στραφούν και στην περίπτωση του Φαλκάο, της Ρίβερ Πλέιτ, του οποίοιυ "χτύπησαν" την πόρτα και άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Αργεντινής.

Μάλιστα σύμφωνα με τις λεπτομέρειες, οι ιθύνοντες της Ρίβερ δέχθηκαν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, και εκείνοι απάντησαν πως θέλουν 7 εκατ. ευρώ για το σύνολο των δικαιωμάτων του σπουδαίου φορ.

Την πρόταση του "τριφυλλιού" φέρεται να έχει μεταφέρει στους αργεντίνους, ο πρώην μάνατζερ του Άρη, Μανουέλ Φερέρ. Όσον αφορά τα δικαιώματα του παίκτη, αυτά είναι χωρισμένα σε 3 μέρη. Το 50% έχει η Ρίβερ Πλέιτ, το 40% ανήκει σε εταιρεία μάνατζερ στην Κολομβία και το 10% στον μάνατζερ του παίκτη, Νέστερε Σίβορι.

Πάντως, η διοίκηση της Ρίβερ, συζητάει μόνο για ολόκληρο το ποσοστό του παίκτη, με ποσό που αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ. Σε αυτή την εκδοχή η "πράσινη" ΠΑΕ δεν δείχνει διατεθειμένη να μπει σε τέτοιο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: