Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2009

Μ. Κωνσταντίνου: "Στην Ομόνοια για τίτλους"


Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου παρουσιάστηκε επίσημα από την Ομόνοια και δήλωσε έτοιμος για τίτλους με το "τριφύλλι".

Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή επέστρεψε στην Κύπρο έπειτα από 11 χρόνια στην Ελλάδα και το έκανε, όπως είπε, διότι πιστεύει πως έχει ακόμη πολλά να προσφέρει.

"Ήρθα στην Ομόνοια για να πάρω τίτλους", τόνισε ο Κωνσταντίνου στα πρώτα του λόγια ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.



"Ξέρω τι εστί Ομόνοια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη νέα μου ομάδα, ώστε να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Ευχαριστώ τη διοίκηση του κ. Νεοφύτου αλλά και τον ίδιο προσωπικά που με τον τρόπο του με κέρδισε και ότι θα έχουμε άψογη συνεργασία".

Η φανέλα με το "19"

Η φανέλα με το Νο.19 ήταν διαθέσιμη και έτσι η επιλογή του διεθνή στράικερ δεν ήταν δύσκολη, καθώς αυτό φορούσε σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό.

Οι Κύπριοι δημοσιογράφοι ζήτησαν την γνώμη του για το ντέμπι με το ΑΠΟΕΛ, στο οποίο οι "πράσινοι" γνώρισαν την ήττα, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση, καθώς έχει δει μόνο τις φάσεις. Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τον λόγο που επέλεξε την Ομόνοια για να συνεχίσει την καριέρα του, εξήγησε: "Την Ομόνοια την γνωρίζω καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Κύπρο".

"Με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα είμαστε μαζί έξι χρόνια στην Εθνική συν τον Κώστα Καϊάφα που είμασταν και πιο παλιά μαζί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εχουμε ένα φοβερό κλίμα στην Εθνική και πιστεύω ότι αυτό θα μεταφερθεί και στην Ομόνοια για καλό της ομάδας. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έρθω σε μια ομάδα και να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι εδώ δέκα χρόνια".

Ο υψηλόσωμος φορ ζήτησε τρεις εβδομάδες για να βρει την φόρμα του και να παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό του. Όσον αφορά στο περασμένο καλοκαίρι ανέφερε πως πήγε στον Ηρακλή διότι ήθελε να παίζει και πως δεν είχε στο μυαλό του την Κύπρο, τους τελευταίους μήνες όμως κάποιοι άλλοι λόγοι τον ανάγκασαν να αλλάξει τρόπο σκέψης και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: