Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2009

Δανεικός στον Πειραιά ο Ντέρμπισαϊρ


Στο πρόσωπο του επιθετικού της Μπλάκμπερν, Ματ Ντέρμπισαϊρ, βρήκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον αντικαταστάτη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Οι "ερυθρόλευκοι", ξαφνιάζοντας τους πάντες, έφεραν στο λιμάνι με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού τον 22χρονο Άγγλο φορ.

Την έκπληξη με την απόκτηση του Ματ Ντέρμπισαϊρ, ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί καθόλου ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, έκαναν οι "ερυθρόλευκοι".

Οι διοικούντες της ομάδας του Πειραιά κινήθηκαν αθόρυβα και έφεραν στο λιμάνι με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού τον 22χρονο επιθετικό της Μπλάκμπερν, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο 22χρονος στράικερ (γεννημένος 14 Απριλίου 1986) αγωνίζεται στην Μπλάκμπερν, με την οποία φέτος σημείωσε 5 γκολ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στην Αγγλία, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική κάτω των 21 της χώρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Μπλάκμπερν Ρόβερς για τον εξάμηνο δανεισμό του 22χρονου διεθνή Αγγλου επιθετικού, Μάθιου Αντονι Ντέρμπισαϊρ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: