Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2009

Δήλωσε έτοιμος ο Ντάρμπισαϊρ


Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ δήλωσε έτοιμος να παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής (1/2) με τη ΑΕΚ και μένει να δούμε, αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Ο Άγγλος επιθετικός θα κάνει το πρωί της Παρασκευής την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ο Ντάρμπισαϊρ πέρασε με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε πως θέλει να μπει απευθείας στο κλίμα της νέας του ομάδας, παίζοντας την Κυριακή. Γνωρίζει φυσικά, πως αυτός που θα αποφασίσει είναι ο προπονητής του. Έως την Κυριακή, απομένουν δυο προπονήσεις και ο Ισπανός θα κρίνει, αν ο νεαρός Άγγλος είναι σε θέση να δώσει βοήθεια στο ντέρμπι, παίζοντας για κάποια λεπτά ως αλλαγή.

Δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθεί ο Ντάρμπισαϊρ στην αποστολή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου. Αν ο Βαλβέρδε, τον αφήσει τελικά εκτός, τότε ο Άγγλος αναμένεται να είναι στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη (4/2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: