Κυριακή, Ιανουαρίου 18, 2009

Λάμπαρντ, Τζέραρντ, Μέσι θέλει η Σίτι


Τα σχέδια των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλα, όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο μετεγγραφικό τους στόχαστρο είναι πέραν του Κακά, οι Φρανκ Λάμπαρντ, Στίβεν Τζέραρντ και Λιονέλ Μέσι.

Το να πείσουν οι "πολίτες" τέτοια μεγάλα ονόματα να έρθουν στην ομάδα, όταν σίγουρα του χρόνου δεν θα αγωνιζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά σίγουρα αν αποκτήσουν τον Κακά θα είναι ένα σπουδαίο πρώτο βήμα για την δημιουργία σοβαρής ομάδας και πλέον ο οποιοσδήποτε θα τους βλέπει με... άλλο μάτι.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρκ Χιουζ, προσανατολίζεται σε πιο λογικές λύσεις, όπως για παράδειγμα στον Νάιντζελ Ντε Γιονγκ του Αμβούργου και στον Γουέιν Μπριτζ που απέκτησε από την Τσέλσι, έτσι τώρα έχει στα άκρα της άμυνας δύο ταλαντούχους Άγγλους διεθνείς, τον Μπριτζ αριστερά και τον Μάικα Ρίτσαρντς δεξιά.

Οι Άραβες ιδιοκτήτες όμως θέλουν τους καλύτερους του πλανήτη στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" και όλα αυτά να σκεφτεί κανείς μόλις 3 χρόνια αφού ο Γιώργος Σαμαράς αποτέλεσε την ακριβότερη μετεγγραφή του συλλόγου με 11.5 εκατ. ευρώ από την Χέερενφεεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: